nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Wednesday, 30 January 2013

perjalanan kami...

Assalammualaikum...

hola...^^, harap-harap sihat la ya kamu semua...huhu so apa aktiviti korang hari nie??? mesti best kan??? aku pulak sementara MENUNGGU untuk pergi ke kelas yang agak petang jugak la kan... dah mcm keje shift aku rasa...hehehe tapi takpe la nak menuntut ilmu kan... redah jugaklah.... huhu

so bila ada masa terluang nie moh la aku kongsikan cerita apa yang terjadi pada 13012013...huhu ceritanya bermula apabila setelah aku selesai MINGGU TEKAD SISWA SESI JANUARI... yela cuba korang bayangkan aku dan kawan aku menghabiskan masa hampir 2 minggu aku rasa sebab kena pergi kursus lepas tu ada induksi sikit then barulah minggu orientasi bermula... lepas tu RESULT keluar ok! huhu

lepas habis je orientasi adik-adik tu semua aku tak tahu sama ada nak balik rumah ataupun balik kampung... sebab kalau balik kampung aku nak balik dengan sape??? lepas tu setelah pelbagai usaha dilakukan... MAKA .... jeng, jeng, jeng... aku pun mengambil KEPUTUSAN untuk balik ke kampung... sebab sepupu aku bertunang....^^,

jadi aku pun ajak la liza untuk TOGETHER...gether dgn aku...hehehe yela dia dgn aku je yang dah balik kat SA nie yang lain cutiiii lagi...huhu so setelah sesi pujuk memujuk dilakukan akhirnya BERJAYA... hehehehe thanx liza... i really appreciate...hehehe

12012013...aku dan liza pun packing la barang-barang... dan aku da jugak telefon mama dan nenek nak bagi tahu yang aku nak balik kampung... kita orang gerak dalam pukul 11 pagi dan sampai di stesen bas guest what! TIKET ada pukul 2.30pm & 6.30pm je.... padan muka aku kan lama nak tunggu... tapi malam semalam aku cek kat internet bas ada tengah hari tapi tak letak pulak masa! haishhh kalau aku tau la ptg aku gerak kul 1... cian liza kena tunggu lama...(T___T) sorry liza...

masa dlm tempoh 2 JAM kita orang kena tunggu tu ada la jugak sempat kita orang berborak-borak dengan seseorang nie... so takde la terasa sangat 2JAM tu kan??? hihi dan masa yang di tunggu-tunggu telah pun tiba... bas pun sampai... perjalanan yang hampir 1 jam 30 minit Alhamdulillah kami pun sampai ke destinasi yang dituju...

sampai-sampai je fikir nak naik teksi ke bas??? hahaha memang keje aku MEMIKIR je untuk hari tu.... huhu tapi takpe la kan....huhu so aku pun amik keputusan untuk naik teksi... dan macam-macam pulak pertanyaan pak cik tu... haisshhhh

pak cik teksi : nak pergi mana dik???
kami : nak pergi kampung kelemak....
pak cik teksi: rumah sapa kamu nak pergi tu ( sambil tersengih-sengih )
kami: rumah nenek laaaaaaaa.....
pak cik teksi : sapa nama nenek & atok kamu??? pak cik nie tok sidang dekat kawasan nie...
kami : (dalam ati aku... pakcik aku yang tok sidang bila masa pulak tukar nie??? haissshhhhh mood: SABAR FZ..... )

lepas tu kami pun naik jela teksi untuk ke rumah nenek aku... dalam perjalanan boleh pulak pak cik tu bukak khutbah dekat kami... memang hari nie menguji kesabaran kami.... sampai-sampai je rumah nenek terkejut dan kata "kenapa tak telefon busu suruh amik??? " aku pun sengih jela....hehhehe....

dah sampai rumah nenek pe lagi makan la kejenya...hehehe lepas makan nenek kata ayah sedara aku nak dtg amik untuk pergi rumah dia... tiba-tiba mood excited! hahaha motif sangat kan??? hehehe... sebelum pergi rumah sepupu aku tu kita orang singgah dulu ke rumah mak lang aku... then baru lah pergi rumah sepupu aku...

sampai je sedara aku ada la jugak tapi tak ramai sangat....huhu sesi salam menyalam dilakukan kemudian buat la kerja apa yang patut kan...huhu lepas habis keje duduk sambil borak-borak dengan sepupu yang ada dan sedara-sedara yang lain... dan sempat jugak la sesi PHOTOSHOOT kita orang bergambar dekat mini pelamin sepupu aku tu....huhu

13012013... cantik kan tarikh nie... tarikh nie la yang sepupu aku telah pilih untuk diikat pertunangan dengan orang yang tersayang...Alhamdulillah majlis telah berjalan dengan lancar pada hari tersebut... ramai hadirin yang telah hadir pada hari tersebut... cantik kak hajar... aku suka make up dia... natural je....huhu kalau tak silap aku 9 berbalas 11 dulang...



















selepas habis je majlis pertunangan kak hajar nie... kami pun mau pulang la... sebab keesokkan harinya dah start sem baru ok!....huhu aku mintak tolong sepupu aku utk belikan tiket nasib baik ada...huuhu tiket kami pukul 6 pm... sedih la pulak sebab kena balik awal... tapi kena jugak balik sebab dah start kelas kan... huhu so kami sampai dekat SA pukul 8.30 pm kalau tak silap la... rasa macam lama je pulak daripada aku balik ke kampung rasa kejap kot... mungkin sebab aku ambil bas dari melaka sentral kot tu sebab rasa jauh...huhu

sampai je rumah tengok jadual... perghhh sabo jela dengan line BB aku nie.... KELEMBAPAN! last da-last aku dah dapat jadual terus tidur...huhu penat rasanya... tapi best....hehehe....
okey la to kak hajar... semoga pertunangan ini akan ke akad nikah & ke jannah...in sha Allah... to liza thanx my dear sebab ikut aku balik kampung....jasamu dikenang...hehehhe nanti kita balik kampung lagi yea??? hahahha :P



daaa WASSALAM...














Saturday, 26 January 2013

SAHABAT

dia sentiasa ada ketika diperlukan,
dia juga sentiasa ada ketika sedih,
dia juga sentiasa ada ketika gembira, 
dia juga sentiasa membantu dikala perlu,
dia juga membuatkan kita bahagia,
dia juga membuat kita tertawa,
dia juga sering berkongsi dengan rela,
dia juga seorang pendengar yang setia,
dia juga memberi nasihat dengan rela hatinya,
dia adalah insan yang boleh dipercayai,
dia juga menyimpan rahsia dengan rapinya,
dialah seorang yang di gelar " SAHABAT "



MAKANAN KEGEMARAN RASULULAH S.A.W



1. Barli – Bagus untuk demam jika dibuat sup.

2. Kurma – Nabi berkata rumah yang tidak mempunyai kurma adalah seperti rumah yang tidak ada makanan.

3. Buah Tin – Buah dari syurga. Boleh mengubati buasir.

4. Anggur – Nabi suka buah anggur. Ia membersihkan darah, menguatkan buah pinggang, membersihkan perut

5. Madu – Ia adalah makanan segala makanan, minuman segala minuman, ubat segala ubat. Mengubati cirit birit jika dibancuh dengan air panas, membuka selera, menguatkan perut, membuang kahak. Elok diminun waktu pagi dengan air suam.

6. Tembikai (Segala Jenis) – Nabi berkata wanita mengandung tidak akan gagal melahirkan anak yang baik dari segi perwatakkan dan wajahnya.

7. Susu – Nabi berkata susu baik untuk membuang panas badan. Menguatkan belakang,memperbaiki otak memperbaharui pandangan mata, membuang kelupaan.

8. Cendawan – Baik untuk mata, perancang keluarga.

9. Minyak Zaitun – Rawatan kulit dan rambut. Melambatkan penuaan, merawat radang perut.

10. Delima – Membersihkan tubuh dari syaitan & bisikan syaitan selama 40 hari.

11. Air – Minuman terbaik. Jika dahaga hendaklah disedut perlahan-lahan. Jangan diteguk. Mudah mendapat sakit pada hati.

“Hati yang bersih dapat melahirkan pemikiran yang waras. Maka, ‘suapkanlah’ ia dengan makanan dari sumber yang halal dan berkhasiat.” ~Wallahullam

Wednesday, 23 January 2013

HANYA SEKETIKA

DISAAT ORANG LAIN SEDANG BERGEMBIRA DENGAN KEHIDUPAN SEHARIAN MEREKA,
DISAAT ITU JUGA MEREKA TERTANYA-TANYA,
BILAKAH?
BERAPAKAH?
DIMANAKAH?
SIAPAKAH?
DAN PELBAGAI LAGI PERSOALAN YANG BERADA DI MINDA,
NAMUN KERANA SAYANGNYA TERHADAP KERJANYA,
MEREKA TETAP BERADA UNTUK MEMBANTU,
WALAUPUN DENGAN MASA YANG SINGKAT,
WALAUPUN MEMPUNYAI BANYAK PERKARA YANG PERLU DILAKUKAN,
WALAUPUN KELETIHAN,
NAMUN KERANA SEMANGAT KEKELUARGAAN ITU MEMBUATKAN MEREKA KUAT,
MEREKA TIDAK PERNAH MERUNGUT,
MEREKA TIDAK PERNAH MENGELUH,
NAMUN HARI INI,
HARI DALAM SEJARAH,
DI MANA PERKARA ITU MEMBUATKAN HATI MEREKA TIDAK KERUAN,
GEMBIRAKAH?
SEDIHKAH?
REDHAKAH?
PASRAHKAH?
HANYA TUHAN SAHAJA YANG TAHU PERASAAN MEREKA,
YANG PASTI DI SETIAP KEJADIAN PASTI ADA HIKMAHNYA,
WALAUPUN HANYA SEKETIKA,
MEMORI ITU TETAP MENJADI KENANGAN MEREKA,
KITA HANYA MERANCANG DAN TUHAN YANG MENENTUKAN SEGALANYA,
YANG BAIK SEMUANYA DARI ALLAH DAN KEKURANGAN ITU DARI MEREKA,
HARI-HARI INGAT ALLAH,
IN SHA ALLAH... MUNGKIN DI WAKTU YANG LAIN BERTEMU KEMBALI...

Monday, 21 January 2013

NIAT ITU PENTING


Assalammualaikum....

hai, hola heart chart... hope kamu sihat aje...^^, hurmmm hari nie tiba-tiba aku teringat apa yg seorang hamba Allah nie pernah sampaikan... banyak ilmu yang telah beliau sampaikan dan antara yang paling aku tertarik apabila dia kata " Niat itu penting! " sebab dari niat itu telah menunjukkan PERASAAN sebenar kita sebenarnya... kalau dari mula-mula kita berniat baik maka kita dah dapat PAHALA tapi kalau niat kita tidak baik... kita tak dapat dosa lagi dengan niat itu melainkan kita betul-betul melaksanakan apa yang kita NIATKAN itu...jadi kita niat yang baik-baik je okey kan??? hehehe

selain itu juga kalau kita nak lakukan sesuatu perkara itu kita mestilah beringat sebelum melakukan perkara itu... antaranya seperti :

  • NIAT KERANA ALLAH
  • DIHARUSKAN OLEH SYARAK
  • JANGAN ADA MAKSIAT
  • MESTI SESUAI DENGAN JALAN ALLAH
  • JANGAN TINGGALKAN IBADAH FARDHU

saya nak terangkan perkara di atas nie tak berapa nak reti karang ada yang silap tafsir dengan apa yang saya terangkan lagi susah.... huhu jadi kalau tak berapa jelas itu boleh la bertanya kepada yang PAKAR yea... huhu dan jika apa yang saya sampaikan nietak betul tolong beritahu saya agar saya dapat memperbetulkan apa yang salah... yang baik daripada ALLAH yang kurang datangnya dari saya....daaa WASSALAM...^^,

Thursday, 10 January 2013

PERMULAAN 2013

Asssalammualaikum....

hola...hola...hola (bak kata baby...hehehe ) hye heart chart...^^, sihat ke??? sorry kebelakangan nie agak buzy sampaikan tak sempat balas SMS & CALL ok! hehehehe SORRY sangat2 yea...^^,

okey la dah TAHUN BARU nie mesti la ramai yang pasang AZAM BARU kan??? kalau aku pulak.... hurmmmmm BIARLAH RAHSIA.... hahahhahaa okey la kalau orang lain EXCITED nak sambut tahun baru tapi bagi aku TAHUN BARU nie amat bermakna bila dapat SAMBUT bersama FAMILY FASILITATOR... yea, yea, yea.... sambut TAHUN BARU dengan dorang dan yang lagi tak boleh lupa kita orang SAMBUT dengan PIPE BALANCING... (betul ke tak la aku eja tu kan... so A.A.K....heheheheh ) 

agak mencabar jugak bila kita orang kena main permainan tu... yela korang bayangkan seramai 37 ORANG yang menyentuh PIPE tu... perghhhh yang lagi tak boleh lupa bila.... aku dah la duduk hujung sekali lepas tu... CIK PAS (LIPAS...HEHEHHEH) datang.... huaaaaaaaaaaaa rasa nak lari dah masa tu... TAPI... bila aku teringatkan yang BEKERJA 1 KUMPULAN kita kena BEKERJASAMA... jadi aku MERELAKAN CIK PAS tu berjalan-jalan di kaki aku.... hahahaha TERBAIK!.... bagi aku PERMULAAN tahun baru 2013 ini MEMORI YANG TERINDAH buat permualaan tahun baru nie... walaupun aku tahu adik-adik aku ada yang JOIN FMTS nie untuk kali TERAKHIR.... takpe...

TUAI PADI ANTARA MASAK
ESOK JANGAN LAYU-LAYUAN
INTAI KAMI ANTARA NAMPAK
ESOK JANGAN RINDU-RINDUAN....

ewahhhhhh dah BERPANTUN pulak aku nie,..... hehehehe ( thanx kak jee & shark ingatkan pantun nie.... huhuuhu ) SERIUSLY kita orang akan RINDU SANGAT-SANGAT dekat KORANG... hope so dapat jumpa lagi nanti kita buat REUNION TOGETHER3 yea.... IN SHA ALLAH....^^,

next is FASILITATOR MINGGU TEKAD SISWA... ( FMTS ) ALHAMDULILLAH... di beri kesempatan lagi untuk JOIN FMTS nie... sebenarnya HATI nie berbelah bagi... SEPARUH nak dan SEPARUH lagi TAK TAHU..... tapi dengan kuasa ALLAH... aku join jugak...huhu mula-mula DAPAT tahu ada CAMPING....huaaaaaa yang tu aku rasa macam nak TARIK DIRI... yela aku sebenarnya tak berapa suka CAMPING... hehehe TAPI demi FMTS aku REDAH jugak.... CAMPING FMTS kali nie kita orang bergabung dengan BESTARI JAYA... is was fun... dan yang penting dapat baju KOPERAT OK!..... hehehe 

nie la FAMILY FMTS shah alam... love u all...^^,

KEM dekat ULU YAM 4 HARI 3 MALAM.... mula-mula tu aku fikir mesti kita orang tak akan RAPAT macam FAMILY sebab pergi kem nie bergabung dengan BJ... tapi dengan kuasa ALLAH... kami menjadi seperti FAMILY jugak...ALHAMDULILLAH... ukhwah antara kami akan BERKEKALAN hingga ke anak cucu bak kata FAIZ.... hehehe in sha Allah....^^, okeyla bila dah pergi kem lepas balik kem rehat dalam 1 hari je lepas tu sambung balik INDUKSI dekat kampus kita orang... tu yang SAMBUT TAHUN BARU dengan PIPE tu... hehehehe tapi takpe apa yang PENTING... KERJASAMA... huhu

dan dengan itu aku ingin memperkenalkan BARISAN FMTS sesi JANUARI 2013...

KOORDINATOR kita FAIZ namanya...(sorry gambar lama...huhu) dia nie nampak je mcm PENDIAM tapi  bila dah kenal dia baru kita tahu dia perangai macam mana...so dont judge a book by it cover...^^,

nie la ketua kami...dia nie dulu susah nak ingat nama aku tapi setiap kali jumpa aku mesti kata "tak ingat la tu" lepas tu terus dia ingat nama aku....hehehe sorry boss selalu ugut mcm tu...hehehe

saiiiiiiiiiiiii......... aku akan rindu nak panggil mcm tu....hehehe walaupun kita tak dapat bekerjasama dlm 1 exco tp THANX sgt2 sebab ko selalu tlg aku masa intake kali nie... hew hew hew^^,

permaisuri PROTOKOL....hehehe cik dayah kita nie pun pendiam orangnya tapi dia sgt  komited dlm keje dia... byk yang aku belajar dari dia... walaupun dia lebih muda dari aku tapi dia tetap bg tahu apa yang dia tahu dalam bidang
protokol.... kan2 nokkkkk hehehehe 
nie lagi sorang nampak je pendiam tapi diam-diam ubi berisi.... hehehe  dia pun byk tlg aku... yang paling best aku suka mengusik dia... hehehe thanx dik selalu tlg akak mu nie....^^,



nie 1st ketua aku yg gurl... sebelum nie semuanya boy...hehhee dia nie seorang yang pandai bercakap... aku teringin nak jadi macam dia...huhu dia pun banyak mengajar aku dlm bidang protokol... hope nanti tolong lagi exco protokol yea shark...^^,

zizan.... yeke??? hahaha semua orang duk kata dia ada rupa zizan...huhu  dia nie 1st time jumpa  takut aku nak tegur yela rupa dia ketat semacam...hehehe tapi masa kat kem aku 1 group dgn dia dan masa dapat exco pun same dan aku tahu perangai dia yang sebenar..huhu nice to meet u zizan.... :P




abg haikal! dia suka orang panggil dia abg... huhu walhal dia muda lagi sebenarnya... dia nie pun banyak tlg aku...  dan part paling best kalau dia uat gila2 dia tu la.... takpe haikal in sha Allah kalau ada rezeki kita jumpa di FMTS lagi k...^^, xmo sedih3... :P

puteri... masa 1st time kenal dia tak berapa rapat sebab masa tu dia rapat dengan orang lain....hehee tapi bila intake yang baru2 nie kita orang pergi kem dan duk dalam bilik yang sama baru tahu perangai dia comel sebenarnya...huhu akak tak kan lupa apa yang berlaku tu semua....hehehhe

eyta... sebenarnya aku selalu lupa nama dia nie...huhu sorry eyta... tapi dia nie pun bole tahan jugak orangnya... suka buat lawak dan tolong orang... teruskan macam tu yea cik ta.....hehhehe


farah... takut tengok muka ketat dia tapi bila dia senyum manis orangnya...terima kasih farah tolong akak bila akak perlukan pertolongan... so jangan serik kalau jumpa akak yea....hehehhe

dia nie pun lagi sorang muka ketat tapi bila senyum manis...  dan yang paling penting suara dia sangat kuat....huhu anyway welcome tu family FMTS...^^,

cik eija.... dia nie nampak je brutal tapi sensitif orangnya...hehhee jgn marah ek.... :P dia kata dia happy dalam 4 serangkai....huaaaa jeles aku tau.... tapi tak pela mungkin ada hikmah kenapa aku takde kat 4 serangkai dah....huhu

dia nie nampak je macam serius tapi kalau part menari dan senaman bagi la kat dia mmg  terbaik! :P
kak najwa... kali nie lagi rapat aku rasa sebab banyak benda yang dia share kan dekat  aku dan  segala info dia bagi tahu aku... thanx akak sebab share mcm2 dgn kita... sharing is caring kan??? hehehehe
dia nie aku tengok pendiam je tapi sebenarnya dia okey je... komited dlm keje dia... anyway welcome to our club...hehhehe




okey dia nie pulak banyak perubahan yang aku nampak dekat dia... dan aku suka dia edit semua gambar2 kita orang dan membuat perubahan dalam TTK nie,... thanx imran...^^,


hahahahahaha.... jahat kan aku gelak dulu baru nak cerita...,hehehe sorry puspha... huhu dia nie memang kelakar... aku pun tak tahu nak cerita macam mana tapi kalau korang kenal dia korang tahu perangai dia macam mana...hehhehe


adriana... suka pakai kasut tinggi.. aku pelik jugak mula2 tapi bila tanya dia baru aku tahu kenapa... so kalau tak tau bertanya jangan main serkap jarang okey...hehhee 

mek kelate kita sorang nie tak boleh makan ayam... cian dia... :( dia pun sangat komited dalam keje dia... kalau dah buat keje tak ingat nak tido ok! huhu


bobbbbbb... dia nie comel tu sebab adik2 kali nie pun suka dekat dia....huhu dapt sugar gram pun byk tu.... dia suka tolong orang... best dapat bekerjasama dengan dia...huhu

kembarku nie kalau dah bagi dia bercakap tak mau berhenti...huhu tapi best dapat kenal dengan dia sebab dia pun suka bagi orang ketawa....^^,


dia nie nampak je diam tapi kalau dia bukak mulut tu... omak aiiii tak bole berhenti...hehehe jgn marah yea....^^,  dia nie pun banyak tolong aku thanx yea ifdal..^^, "jgn slahkan saya" :P

rossss..... nie lagi sorang yang aku rasa dia punya personaliti lebih kurang sama dengan aku... dulu kita orang tak rapat sangat tapi masa dekat kem tu kita orang mula rapat... hope ukhwah nie sampai bila2 amin....^^,


adnan.. ceria orangnya... kita orang akan selalu pergi dan balik bersama...  aip2 bukan berdua tapi bertiga okey! huhu kalau dia takde mesti kurang meriah kan kawan2???

alin... dia nie katanya anak sulong tapi.... aku rasa perangai dia tak macam anak sulong pun....hehehe sorry dik oi... :P dia manja orangnya tapi buat kerja okey selalu tolong kakak dan abang dorang kat FMTS....^^,


qilla... dia nie selalu share apa yang ada dengan dia terutama makanan..... hehehe  dia pun kalau buat kerja komited dan selalu tanya nak tolong pe2 ke??? hope to see u again qilla...^^,

raja... pertama kali aku dengar suara dia aku dah suka.... hehehe dan  dia la yang tolong aku jadi MC untuk majlis ikrar... terima kasih raja.... tak mau sedih3 k...^^,

baby.... sangat perihatin dengan kita orang sampaikan bagi kita orang vitamin... kalau dia tak jadi kebajikan untuk kali  nie maka tak dapat la makan vitamin free jawabnya....hehehehe just joke baby...^^.

kak jue... hehehe aku suka panggil dia macam tu dan dia pun duk layannnnn jugak pe yang aku cakap... dia nie  pun nampak je pendiam tapi last2 tahu dah perangai dia macam mana...hehehe

hikmi nie pun dah banyak bercakap sekarang... macam tu la kita nak....hehehe  kalau ada apa2 bole panggil saya.... dia selalu cakap macam tu.... pe2 pun see u 4 next MTS ok! hehehe


zul... kuat makan orangnya.... hehe jgn marah yea....^^, dia suka share  ilmu dia dengan kita orang... dulu takot jugak nak tegur dia tapi bila dah kenal okey je dia nie....hehehe

aku kalau nak panggil dia nie kadang2 tersasul jugak..... sorry alia...hehehe aku  suka tengok cara dia  bercakap...  best dapat kawan dengan dia.....

sara... dia selalu tanya kakak nak tolong pe2 ke??? dia nie pun kelakar orangya... tak percaya berkawan la dengan dia dulu....huhuhu



fathin nie pun kalau dah buat kerja dia akan buat sampai habis kadang2 kita orang marah  dia sebab asik buat kerja je....huhu thanx fathin sediakan makanan untuk kita orang....^^,

kak jee... aku suka tengok cara dia berpakaian... sesuai dengan dia... kak jee nie pun  caring orangnya... kalau sape yang tak makan mula lah dia membuka khutbahnya...hehhehe gurau je kak jee jgn marah yea....^^, anyway best dapat kenal kak je... nanti join lagi yea....^^,
krikkkk chaaa...huhu anas nie selalu happy je orangnya... tapi apa yang aku tahu orang yang selalu senyum dan membuat orang happy nie dia sangat kuat orangya sebab dia tak nak tengok air muka orang lain berkeruh je.... thanx anas sebab selalu ceria kan hari2 kita orang...^^,


 semua nie la yang telah menjayakan FMTS januari 2013... terima kasih dan minta maaf kalau ada salah dan silap semalam postmortem lupa nak ucap maaf sebab lupa la.... dah set kat minda yang tak mau BANJIR...hehehehee cukup la intake september hari tu... hehehe...terima kasih jugak dekat shark, dayah dan zaki yang banyak membantu aku dalam exco protokol terutamanya... jasamu di kenang dik oiiii.... heheheh jemah betul nie....ngeh3....dan tak lupa jugak to afif yang banyak bantu kami exco protokol... thanx afif...^^, dan saya FAIRUZ ZAFIRAH ingin meminta maaf sekiranya sepanjang kita berkenalan saya ada menyakiti atau membuat korang terasa dengan apa yang saya buat atau perkatakan... hope to see u guys again in next intake... okeyla dah panjang sangat aku berceloteh kali nie... semoga kita berjumpa lagi SAHABAT-SAHABATKU... daaa WASSSALAM....^^,











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...