nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Tuesday, 24 July 2012

1st time....

Salam...hye heart chartku... ^^, hurm... uat pertama kalinya dalam hidupku aku merasakan macam-macam perasaan yg bercampur-baur...huhu yela mana taknya pertama kali aku berbuka puasa dgn kawan-kawan yang HAPPENING GILER!!!! hehehe selain itu, aku jugak sering fikirkan macam-macam yela mana taknya kan MTS kali nie ramai FASI pulak... dan ramai yang baru... best dapat kenal dengan mereka... macam-macam aktiviti yang kami telah lalui dan melalui aktiviti itu kita akan dapat tahu apa kelemahan dan kelebihan diri kta sendiri...^^, pe-pe pun hope MTS kali ini akan BERJAYA dgn CEMERLANG seperti MTS yang lain...INSYAALLAH... & tak lupa juga TAHNIAH kepada KETUA-KETUA EXCO yng telah dilantik... diharapkan kita akan dapat BEKERJASAMA dalam MTS ini dgn jayanya... okey la tak mau nak berceloteh lebih panjang lagi INSYAALLAH nanti saya menaip lagi jika da masa okey... SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA DI BULAN YANG MULIA INI...^^, BANYAK BERSABAR OKEY... DAAA WASSALAM...^^,

Monday, 16 July 2012

KEBOSANAN MELANDA....


Salam... hye heart chart... ^^, ntah kenapa hari nie aku rasa bosan pulak... tp da TENSION sikit... yela aku tido pkul 3 pagi lepas tu kene BANGUN pkul 5 PAGI.... perghhhhhhhhhhh KEPALA GOYANG beb macam ada urat PUTUS hahahhaa tapi takpe la demi owg yg aku syg aku gagah kan jugak BANGUN okey!.... huhu

hurmmm... bila aku dah KEBOSANAN tahap MELAMPAU jadinya tangan aku nie mula la GATAL...hehehe (ayat yg paling aku selalu kena...hehehe) pas tu apa lagi aku EDIT gambar la jawabnya yoooo....hahahhaa... edit punya edit aku edit untuk COVER FB hehehe leh la letak GAMBAR yang digemari.....yahoooooooooo hehehe opsssssss over la pulak... swie3...hehehe okey la tanpa melengahkan masa lagi saya mempersembahkan GAMBAR-GAMBAR tersebut...(dah mcm MC la pulak minah nie...hahaha)

tadaaaaaaa


     
1ST TIME edit nie xde KALER background la plak...huhu

2nd time kan dah da kaler nie....hehehehe

 
dan yag bawah nie yang seterusnya....^^,





okey la takat nie jela noh... nanti aku taip lagi okey tu pun kalau ada internet & mood la...hehehe.... daaa WASSALAM....


Sunday, 15 July 2012

OH BUKIT TINGGI....

Salam...hye heart chart...^^, sebenarnya kan kita tak da mood nak menaip (pehal ntha nak berkita-KITA nie...hahhaha) TETAPI... bila duk STALKER2 & cari info2 tadi TIBA2 mood nak MENAIP tu sampai la pulak...hehehe...


searching punya searching tiba-tiba rasa RINDU kat satu tempat nie... BUKIT TINGGI la pe lagi kan... adoiiii bila la dapat pergi sana lagi... best kot kat sne dapat RASA ALA-ALA macam dekat LUAR NEGARA la pulak...hahha berangan je keje minah nie...hehehe


kalau tak dapat pergi luar negara tapi nak rasa macam mne suasana kat sana aku rasa BUKIT TINGGI nie ok kot...hehehe dari segi tempat yg sunyi, aman dan sejuk.... omak ai... tu yang best tu....huhu
1st time aku pergi sne rasa macam tak mau balik....:( best sangat tu yang aku rasakan... tapi INSYAALLAH kalau da rezeki lagi aku nak pergi dengan yang tersayang pulak....opssssssssssssss... BERANGAN lagi...hahhaha okey la tak mau nak CELOTEH PANJANG lagi nie aku bagi sikit gambar yang aku da tangkap dulu...huhu







interFRAME sikit hahahha


okey la tu jela aku nak kongsi untuk hari nie...sekian terima kasih....(skema la pulak minah nie hari nie... hahhaha)....da mood lagi aku menaip yea... daaa WASSALAM ^^,






Friday, 13 July 2012

RAMADHAN...^^,

Salam...hai...^^, lagi berapa hari je lagikan kita menanti detik yang dinantikan setiap tahun... oh RAMADHAN...^^, kalau bercerita pasal bulan yang penuh bermakna nie kan mesti ada yang dah TERSENGIH la tu mcm kerang BUSUK hahahaha al maklumlah TERINGAT KENANGAN lalu la katakan...hahahaha (kata org yg menaip nie pun same tgh menyengih nie...hahahhaha)

Okey la... kalau korang nak tahu 1st time aku BERBUKA puasa tanpa FAMILY aku adalah pada 1st time aku daftar masuk kat U... masa tu tahun 2010.....huhu perghhh masa tu PERASAAN mcm-mcm la adakan mana taknya... dah la aku TAK PERNAH... yea2 tak PERNAH BERBUKA PUASA tanpa family aku... tapi nasib baik la ada HOUSEMATE ku yg TERSAYANG yang BERBUKA PUASA bersama-sama... masa tu kan aku duk kat MAIS... so da BAZAR kat bawah kita org beli makanan kat bawah jela...hehhe dan 1st time jugak la aku makan NASI AMBANG...hahahha aku PASRAH je bila dah beli NASI tu sebab aku tak pernah makan sebenarnya tapi rasa nak makan so beli jela...hehehe okey la sedap jugak cuma TAK PEDAS... aduhhh tak da feel betol bila makanan tak pedas nie....hehehehe

tahun lepas berbuka ngan FAMILY aku kalau tak silap tapi yang BEST dapat TERAWIH TOGETHER3 ngan my housemate...wee~~, dah la SURAU depan uma je mmg TERBAIK la kan....hehehe tapi tahun nie MUNGKIN aku dapat BERBUKA PUASA 1st day je ngan FAMILY aku... yela ada TANGGUNGJAWAB yang perlu aku laksanakan... dan MUNGKIN juga DETIK INDAH DALAM HIDUP aku sebab aku akan BERBUKA PUASA dengan RAKAN-RAKAN SETUGAS yang lain... bak kata PGC.."TOGETHER WE CARE, TOGETHER WE SHARE...^^," eh kalau tebalik TAG LINE NIE SORRY YEA...huhuhu tak SABAR jugak nak BERBUKA PUASA dekat RUMAH KITA KAWAN2 hehehe... (maksud TERSIRAT tu...hehehe) nanti kita tangkap PICTURE banyak2 yea...hahahhaa^^,

Apa-apa pun aku harap BULAN YANG MULIA ini kita akan DIBERKATI & DOA KITA AKAN TERMAKBUL...INSYAALLAH...^^, selain dari itu kalau korang nak uat amal JARIAH moh la kita JOIN PROGRAM NIE...TENGOK KAT BAWAH NIE.....



okey la RENUNG-RENUNGKAN dan SELAMAT BERAMAL...hehehe daaa WASSALAM...

SESUATU YANG TAK PASTI

SALAM... hai my heart chart... chat ke??? dah lama tak jumpa...hehhe(btol ke tak minah nie???hahhaa) okeyla lama tak singgah sini kan jadi mokcik rasa hari nie mokcik nak cite apa yang mokcik rasa okey! nak baca silakan tak mau tak yah la bacakan! hahahhaa

Hurmmm... aku rasa kan aku tau dah kenapa seseorang tu BERAHSIA... nie BERAHSIA tentang org yang TERSAYANG la okey! nak tau ke sebab pe??? tapi sebelum tu moh kita BERCERITA sikit  nak tak???hehehe GOSSIP sikit jom! hahahha...

ada PASANGAN yang suka SHOW OFF kat depan orang RAMAI & dan juga yang SUKA MENYEMBUNYIKAN! tapi itu TERPULANG la kat INDIVIDU tu sendiri kan tak kan la kita nak paksa pulak kan... tapi bagi aku kan kalau nak BERAHSIA sangat baik ko SIMPAN RAHSIA tu betul3!!! nie tak setakat SEKEJAP je baik tak payah okey! anyway TAK ADA KAWAN YANG AKAN SANGGUP TENGOK KAWAN DIA MENDERITA MELAINKAN MUSUH YANG AKAN BUAT MACAM TU KAT KITA OKEY!!! jadi tak payah nak sorok-sorok SANGAT la....

apa-apa pun aku akan sentiasa mendoakan kebahagiaan kawan-kawanku okey...^^, okey sambung balik mesti korang nak tau SEBAB-SEBABnya kan??? nie pendapat aku jela nak terima mik tak mau sudah AAK...hahahaha

1-->> MUNGKIN RASA PERHUBUNGAN TU MASIH TERLALU AWAL & KALAU DIHEBOHKAN TAKUT TAK JADI PULAK...

2-->>MUNGKIN BELIAU ADA MASA SILAM YANG MEMBUATKAN DIA TAKUT UNTUK MEMBERITAHU KEBENARAN YANG SEBENARNYA....

3-->>MUNGKIN DIA PENAH DITINGGALKAN DAN SEKARANG KEMBALI DENGAN KEKASIH LAMA KEMBALI...(TAKUT KENE BAHAN LA TU)

4-->>BENDA SESUATU YANG TAK PASTI HALA TUJUNYA SAMA ADA BERJAYA ATAU TIDAK...(KALAU PERKAHWINAN YANG PATUT DI HEBOHKAN)

-->> sebab tu jela kot... mokcik tak dapat FIKIR dah nie... nanti kalau da lagi mokcik UPDATE la yea....hahahhaha

OKEY la...ngantok la pulak dah pukul 4.30 am nie... hehehe moh la kita tido yea... nanti da masa lagi aku update lagi yea... daaa WASSSALAM....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...