nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Thursday, 16 May 2013

Perkahwinan sahabatku izzati...

Assalammualaikum... hai... hola...^^,

tahun nie banyak pulak kad yang melayang-layang ke rumah aku....hehehe bukan SURAT LAYANG yea tapi kad kawin...yeahaaaaa... aik EXCITED pulak aku kan??? padahal bukan kad kawin aku...hehehe opssss okey la so bila dah dapat banyak JEMPUTAN nie kita kena la pergi kan...kan...kan... walaupun jauh...huhu demia SAHABAT tercinto ku REDAH jugak walaupun MOOD FINAL EXAM daaaaa....hahaha

yela masa kawan aku nie bagi tahu TARIKH dia nak AKAD NIKAH....perghhhh masa tu aku duk FIKIR... bila JADUAL FINAL EXAM nak keluar nie... yela aku nak bajet masa nak STUDY lagi nak pergi kenduri lagi... kan... study, study gak kenduri kena pergi jugak....aihhhh dah macam pantun pulak rasanya...hahaha...

hurmmmm lepas DRAF PERTAMA JADUAL EXAM keluar aku tengok dan BERSYUKUR sangat sebab 1st paper aku start pada hari keempat berlangsungnya FINAL EXAM.....yahoooooo ( tak yahooo sangat pun sebab kena baca buku jugak sebenarnya ....huhuhu ) lepas tu aku duk fikir aku nak pergi dekat kenduri tu macam mana ???? sebab dia buat dekat NEGERI SEMBILAN.... dekat kampung dia.... yela masa BERTUNANG dulu pon dekat situ... tapi masa BERTUNANG tu lain la citenya sebab aku balik ikut dia sekeluarga.... FIKIR punya FIKIR... aku rasa aku nak ikut CIKGU aku je... dan cikgu aku pon ON je.... huhu THANX cikgu....sayanggggggggggg tak terkira la....muaahhhhhhhhh.....hehehehe

nak dijadikan cerita malam sebelum aku nak bertolak pergi kenduri tu aku DEMAM....(T___T) mungkin sebab masa perjalanan nak balik uma aku, aku duk naik bas yang AIRCOND dia menusuk TULANG bhai.... lepas tu dekat LRT pun sama.... mak ai... mana aku tak DEMAM kejap SEJUK kejap PANAS.... haaaaa amik ko...! tapi ALHAMDULILLAH... aku kuat kan diri jugak untuk pergi ke KENDURI kawan aku tu.... yela dia 1st SAHABAT yang rapat dengan aku yang kawin kot.... gile kalau tak pergi.... huhu

aku gerak dari KL kul 10 sampai dalam pukul 12 lebih sebab cikgu aku cari HOTEL nak menginap ... dia dengan HUSBAND dia okey tido sana...bukan dengan aku... aku mesti la tido uma kawan aku tu....hehehe
sampai je sana terus MAKAN ....hohoho ATOK & WAN dia suh makan dulu... dan masa aku salam wan dia...YA ALLAH satu perasaan yang lain sangat sebab tak pernah orang yang aku jarang aku jumpa peluk aku macam aku nie cucu dia... subhanallah... bersyukur sangat.... rasa macam atok & nek aku sendiri.... hehehe perasan la plak kan???? huhu okeyyyy next lepas dah sampai tu happy kot dapat jumpa dia... ndan tolong apa yang patot je... lepas tu kawan-kawan yang lain menyusul.... EQA, AFIQAH & ALI.... tu jela kawan form 6 yang aku dapat jumpa....huhu
masa otw sesat ko....huhu

masa OTW...huhu

nak dijadikan cerita... masa AKAD NIKAH tu PALING aku tak boleh lupa....okey ceritanya macam nie... masa tu aku dan kawan-kawan yang lain dah cari PORT baik punya....haaaa JANGAN FIKIR yang BUKAN-BUKAN yeaa.... ni port nak duduk untuk tengok masa UPACARA SARUNG CICIN... kita orang dah dapat tempat dah.... lepas tu aku pon main la hp...tengah aku main hp tu tiba-tiba kawan aku nie panggil suh ikut dia ...aku dah terpinga-pinga... ( dalam hati aku pengapit ko mana??? ) setahu aku adik dia jadi pengapit... aku pun ikut jela dia dah panggil & tok imam tu suh cepat-cepat.... perghhhh sabo jela...  1st time dalam hidup aku jadi PENGAPIT masa akad nikah... sebelum nie jadi pengapit untuk PERSANDINGAN je....huhu dan perasaannya pon berbeza... kalau nak tahu macam mana perasaannya... so jadi la pengapit.... huhuhu.... ALHAMDULILLAH semuanya berjalan dengan lancar... akhirnya izzati dah menjadi isteri orang....huhu besar tanggungjawabnya sekarang.... dah tak boleh nak jumpa sangat kan yunk??? huhu anyway SELAMAT PENGANTIN BARU & SEMOGA BERKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT....AMEEEENNNN...^^,
hantaran kepada pihak lelaki...

hasil kerja kami...hehehe

tak sempat tolong achik ila uat,.,..huhu

my teacher & husband...^^,



zetty & mat...


sebelum malam berinai...

CAK LEMPONG....best tuuuu

ingat time raya je ada???? hahaha

hasil kerja kami lagi....hehehe

opssss kabur maklumlahhh guna hp je....huhu

muka kami excited dapat menepung tawar...hehehe

hari langsung....

sebelum bersanding tagkap gambo dulu hehehe

nie jela gambar yang aku sempat tangkap dengan ko yunk.... gonna miss u dear...

<3 it....
dekat atas pari-pari yang dekat bawah???? hahahaha lu pikir la sendiri....hehehe

dari kiiri aku, afiqah, uncle azman, ckgu juma, eqa & ali....

tangkap gambo sebelum balik.....

terpaksa je pari-pari tu tangkap gambo dengan aku.....ermmmmm

daaaaa WASSALAM...^^,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...