nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Thursday, 29 March 2012

4 hari 3 malam...

Salam...hye semua...^^, hari nie nak masa aku tgk gambar2 rasa rindu plak tu yg nak share kat sini...huhu tahun nie mmg INDAH bg aku la sebab aku dapat jgak PERGI jauh dgn MENAIKI bas okey! huhu yela sebelum2 nie kalau nak naik bas pun aku mesti dgn COUSIN aku je tapi kali nie aku pergi dgn kawan2 aku...^^, THANX MY DEAR...^^, 


kita org pergi je dah macam2 DUGAAN mana taknya dgn TIKET BAS MAHAL! yea2 MAHAL... al maklumlah  nak cuti sekolah semua nak balik kan???hahaha tu xpe lagi dah la dlm bas pulak SEAT dia leh duduk MANA2 je okey...PERGHHHH mcm xcaya pun ada... and guest what??? aku duk dgn INDIAN... sabor jela...huhu


kita org sampai PENANG masa pagi gak la...huhu mcm2 jadi kat sana dan yg PENTING HAPPENING! YAHOOO....INSYAALLAH kalau da kesempatan nak pergi sana lagi boleh tak SCHA???hehehe kalau pergi sana TIDO uma hang la jawabnya...hehehe(xmalu toi minah nie...)


okeylah tak mau BERCELOTEH panjang2 lagi nie bagi korg tgk picture2 lak...huhu


tiket KAMI...^^,

sesi membeli belah utk kenduri..



2 comments:

  1. bole la yunk ... hehe ;) jangan serik datang lagi k :)

    ReplyDelete
  2. hehe okeys xserik la...best kot..huhu^^,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...