nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Sunday, 13 May 2012

dekat tapi jauh...!


Salam...^^,

Hai my heart chart... miss u a lot...hehehe...
biasa la awal-awal in sem baru nie bz sikit laaaaa.... tapi yg PENTING eden sempat menjengah kat sini jugak kan??? huhu okey la pada 11/5/2012 iaitu hari JUMAAT yang penuh dengan kenangan aku & kawan2 ku... mane taknya kita org bangun awal utk turun KL! hahahha

Aq dah kata kat dorg sekolah aq jauh tapi dorg kata takpe so aq pun okey jela kan! hahahha
mcm2 hal berlaku masa OTW pergi sekolah aq... tapi okey la lepas jumpa dgn cikgu2 semua & lepas itu aq bawak dorg pergi uma aq la pe lg...huhu pas itu sebelum lik SA kita org g JJ jln2 CUCI MATA pe lagi...hehehe


kiri kanan kiri kanan kiri...hahhahaha

tunggu bus utk ke KL!

nie kawan aq kata dia tak penah tengok DESIGN bus stop yg mcm itu!hahaha


nie pulak nak lik dah...huhu


nie pulak OTW pergi JJ... dah mcm redah kasi pecah...hahahaha



ingin mengukur ketinggian???




Okey la nie je PICTURE yang sempat di ambil...hehehe INSYAALAAH ada rezeki lagi kita BERKAWAD lagi yea kawan2! hahahahha...
daaa WASSALAM...^^,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...