nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Tuesday, 24 April 2012

BUNGA OH BUNGA...^^,

Salam...^^,






Ada ke orang tak suka bunga??? terpulang kat orang itu suka ke tak kan...??? huhu bagi aku suka la pe lg...huhu tak kisah BUNGA HIDUP @ tak ORIGINAL...hehehehe... kebanyakkan orang suka yang BUNGA HIDUP sebab FRESH katanya... tapi FRESH, FRESH mana pun layu gak kan??? (T___T) 


Daripada layu baik kita pilih BUNGA yang tak akan layu sampai bila-bila huhu zaman sekarang nie kan mcm2 kita boleh buat... tak caya?? kita boleh buat BUNGA sendiri mengikut KREATIVITI sendiri la.... dan mengikut gerak hati aku dapat buat bunga yang mcm nie...tadaaaaaa





So terpulang kat korang nak pilih BUNGA yang mcm mana lepas nie yea...^^,
Okey la da masa lagi aku update yea...opsss sebelum itu nie da beberapa gambar bunga lagi...huhu
daaaa WASSALAM...^^,



oh  taman bunga...INDAHNYA....^^,


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...