nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Monday, 12 December 2011

PERLU KE MENIPU???

Hye fz xfhm tol la kenapa perlu MENIPU???  fz tgk mcm nak mntak PERHATIAN pun ADA...!  yg xleh bla nya tu kan bila fz tnya KENAPA uat cm 2??? dia kata "KO JGN AR BGTAHU ARI JADI AQ YG SBNR DOL... AQ X MAU ORG TAHU BESDAY AQ YG SBNAR...." hah dia leh plak kta mcm 2???  knape ek??? yg fz xleh terima 2 dia TIPU smua kwn2 yg xtau BESDAY dia yg sbnr... tp nasib bik la fz tau prkara sbnr... fz tgk mcm nak mntak PERHATIAN pun ada ... btol x??? kenapa la perlu menipu???  berbangga la dgn BESDAY korg yg sbnr...haishhhh... tp pe2 pun kita kene think + right??? maybe dia je yg tau pe yg dia buat...biar jela... fz hope dia akan SEDAR lpas nie & bgtahu BESDAY dia yg sbnr... INSYAALLAH... so berbangga la dgn TARIKH LAHIR korg yea... sesungguhnya QADA' & QADAR dah ditentukan... kita kene terima seadanya... sempena hr nie gak kan fz HAPPY gak sbb hari 2 dpt PRESENT from MAXIS...huhu eh3 hari 2 dah cte lupa plak tp hari nie fz upload pic2 jela...huhu & fz terima kasih byk3 kpd semua yg wish kat fz TQ3 SGT2 SYG KORG SEMUA.....^^, walaupun tahun nie fz xdpt nak borak2 lama2 walaupun dpt CALL FREE...  xpela fz doakan dia chat & happy2 selalu kat sna yea...^^, so bila fz xdpt nak borak2 ngan org yg fz nak... fz mula la uat yg mcm2 iaitu CALL hp my KUZEN utk brckp ngan NENEK trsyg...huhu drpd x guna CALL FREE 2 membazir je...huhu nie la masa nak BERBORAK sakan ....hehehe...
P/S : JGN MENIPU YEA UTK MENDAPATKAN PERHATIAN... XPERLU OKEY...! TERIMA LA APA YG SEADANYA...^^,

mula2 dpt terus je tgkap pic...hehehe 
tq3 MAXIS....^^,
keseluruhan yg MAXIS bg...^^,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...