nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Thursday, 26 September 2013

KURSUS KECEMERLANGAN KACA SESI 2, 2013

Assalammualaikum...


hai... semua sihat ke? syukur Alhamdulillah hari ini sakit aku semakin beransur...^^, terima kasih kepada SAHABAT yg sentiasa mendoakan aku... okey la... mood aku tengah mencurah-curah nie sebelum dia U-TURN baik kita teruskan dengan cerita sebenar... hehehe

pada 13, 14 - 15/9/2013 yang lepas satu PROGRAM telah berlangsung anjuran daripada UNIT KAUNSELING dan bekerjasama dengan PEERS GUIDANCE CLUB (PGC)... program ini diadakan bagi membantu siswa siswi untuk meningkatkan keyakinan diri, menguruskan masa dengan betul, cara pembelajaran dengan efektif dan lain-lain lagi... TIADA BAYARAN DIKENAKAN... & HANYA YANG TERPILIH SAHAJA akan dapat mengikuti PROGRAM KACA ini...^^,


so adik-adik yang TERPILIH nie BERUNTUNG tau...^^, pelbagai aktiviti telah diadakan seperti CERAMAH cara pembelajaran yang efektif dengan menggunakan MIPE MAPPING (betol ke tak ntah ejaan aku tu??? huhu ) aktiviti dalam kumpulan... malah ada juga riadah, senaman, dan tidak lupa juga dari sudut KEROHANIAN diadakan QIAMULAIL...^^,


dan jika ada programnya mestilah ada FASILITATOR bukan??? huhu sebenarnya... PN.NURUL selaku kaunselor dan penasihat PGC hanya memerlukan seramai 10 orang FASILITATOR sahaja tetapi... kami nie pula yang SUKARELAWAN untuk turun padang mengikuti program nie... so FASILITATORnya sahaja melebihi jumlah peserta...huhu tapi its ok... kami pon dapat mempelajari macam-macam semasa program dijalankan... itulah yang kita dapat jika kita tidak berkira dalam apa jua yang kita lakukan...^^,


okey la tak mau berceloteh panjang... jom kita tengok GAMBAR kat bawah nie... daripada gambar menceritakan segalanya bukan...^^,



yang nie masa 1st day selepas perasmian... aktiviti bersama abg farhan...

fasi-fasi pon join sekali tau...huhu itulah ukhwah...^^,

adik nie la paling aku suka sebab dia baru 1st sem. dan dia dengan SUKARELAnya join program nie...^^,

aktiviti senaman yang paling best...huhu

nie husna... masa siri pertama dia join dan kali nie pon dia join jugak... tq dear...^^,

aktiviti "MAGIC PAKU" bersama abang ryan...

fasilitator je ramai bukan??? huhu

oppppppssssssss....huhu

lagu apa ek???? (bincang jangan tak bincang kome...huhuhu )

nie la lukisan saya... sama tak??? hehehe

cara menguruskan masa...nie aktivitinya...huhu

ketawa bersama-sama....^^,

adik nie bercakap bukan menyegih okeyyyy...huhu




pasang niat....^^,

makan itu penting....hihi

kumpulan yang menang aktiviti "MAGIC PAKU"

mipe mappping

SUDOKU oh SUDOKU....


barisan tenaga dan peserta yang menjayakan program ini...^^,



TERIMA KASIH SEMUA KERANA MEMBERI KERJASAMA UNTUK PROGRAM INI... IN SHA ALLAH.. PROGRAM INI AKAN DIADAKAN LAGI KELAK... TERUSKAN MENYOKONG OKEY...^^, dan dikesempatan ini juga saya ingin mengucapkan TERIMA KASIH kepada semua  Fasilitator yang hadir dan diharapkan ukhwah kita akan berkekalan sampai bila-bila okey... ^^, In sha Allah...^^,

P/S : nie khas untuk adik-adik KACA... untuk FASILITATOR pnya tunggguuuuuuuuu yea..... hehehehe... daaaa WASSALAM...^^,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...