nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Wednesday, 28 November 2012

lawatan dan trip...

Assalamualaikum...^^, hai.. chat ke??? huhu kebelakangan ini kan banyak betol aktiviti aku... dgn TEST, QUIZ & PRESENTATION yng berlambak terpaksa diharungi jugak benda-benda semua tu kan KAWAN-KAWAN huhuhu dalam sibuk tu sempat jugak kita orang pergi LAWATAN & TRIP... 

LAWATAN pertama adalah di....



kilang AJINOMOTO.... huhuhu banyak ilmu pengetahuan yang baru aku dapat tentang AJINOMOTO nie... salah satunya kan... korang selalu dengar yang AJINOMOTO nie kalau guna banyak-banyak nanti rambut GUGURKAN???? tapi dorang membuktikan yang tiada kaitan langsung kalau RAMBUT GUGUR dengan pengambilan AJINOMOTO dalam makanan... so jangan takut nak gunakan AJINOMOTO....huhuhu

itu lawatan kat kilang... selang beberapa hari pulak aku pergi TRIP ke....




keindahan tempat nie YA ALLAH... cantik!

welcome to KEDAH...wee~~

kat RNR mkn2 & solat jap.....huhu

last day lorh....

library AIU cantik macam MASJID DESIGNnya...^^,

interframe sikit! hehehe

di pagi hari sebelum balik...huhu



trip ke AIU, alor setar KEDAH nie seramai 60 orang kalau tak silap aku la yang pergi sana, 2 buah bas dan seorang pensyarah serta abang admin FOB...huhu macam-macam aktiviti yang dijalankan kat sana... kita orang sampai je terus daftar untuk GAMES okey! perghhh masa itu rasa dah lemau gile tapi bile dah start GAMES itu macam best pulak! hahahhaha lepas main games DINNER dan balik HOSTEL! 

dah nama pun HOSTEL... aku duk fikir la jap lagi nak mandi nak kena TUNGGU GILIRAN la pulak kan tapi bila dah dapat HOSTEL perghhhh macam tak caya siot!

nie BILIK saya dengan SHIRA...huhu

bilik hostel da banyak la kan.,...huhu setiap bilik ada 3 orang dan ADA BILIK AIR okey! huhu HEAVEN sih....huhu okey la untuk keesokkan harinya ada FORUM antara AIU & UNISEL... semuanya berjalan dgn lancar...ALHAMDULILLAH...^^, sebelum balik kita orang singgah dulu kat sini....

xtau nak beli pe bila ada kat sini...huhuhu


okey la nie gambar-gambar sepanjang trip tu....











PEACE YO! :p


 daa WASSALAM...^^,










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...