nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Sunday, 25 November 2012

jodoh pertemuan di tentukan TUHAN....

Assalammualaikum... hai heart chart...^^, hari nie 25/11/12 sok pulak 26/11/12 bersamaan hari isnin....huhuhu (pe yang sedang minah nie cuba sampaikan sebenarnya???? =.='' ) tak adalah sebenarnya tadi aku gatai tangan duk search dan terbaca kisah blogger sorang nie... dia baru umur 19 tahun... yea2 19 TAHUN dia BERTUNANG tapi masa dia kahwin umur dia dah 20 tahun kot...hehehe dia cerita macam mana dia kena berkahwin dengan suaminya nie aku share kan sweeettt video dia...^^,




sweet kan bila dah tengok video nie??? ^^, (berangan jap...hehehhe ) so jangan takut dengan apa yang kita ada sekarang sebab JODOH , PERTEMUAN ditentukan TUHAN... kita perlu berusaha untuk mendapatkan apa yang kita inginkan bukan BERTAWAKAL sahaja... walau macam manapun kita SAYANG seseorang itu tapi andai kata dia bukan TERCIPTA untuk kita maka dia bukan untuk kita... KUN FA YA KUN... dan tak semestinya ikut pilihan keluarga TAK BAHAGIA ! macam PARENTS aku pun atas pilihan keluarga ALHAMDULILLAH berkat restu dan QADA' & QADAR, sehingga sekarang berkekalan...ALHAMDULILLAH... dan aku pun berharap... eh tak mau BERHARAP nanti sakit...huhu aku berdoa agar akan ada seseorang yang akan menerimaku untuk dijadikan isteri hingga ke SYURGA... hari-hari ingat ALLAH....IN SHA ALLAH...^^,

kalau korang nak tahu kisah sape yang aku cerita kat atas nie nah g kat link nie 
selamat membaca hehehehe daaa WASSALAM...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...