nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Tuesday, 24 July 2012

1st time....

Salam...hye heart chartku... ^^, hurm... uat pertama kalinya dalam hidupku aku merasakan macam-macam perasaan yg bercampur-baur...huhu yela mana taknya pertama kali aku berbuka puasa dgn kawan-kawan yang HAPPENING GILER!!!! hehehe selain itu, aku jugak sering fikirkan macam-macam yela mana taknya kan MTS kali nie ramai FASI pulak... dan ramai yang baru... best dapat kenal dengan mereka... macam-macam aktiviti yang kami telah lalui dan melalui aktiviti itu kita akan dapat tahu apa kelemahan dan kelebihan diri kta sendiri...^^, pe-pe pun hope MTS kali ini akan BERJAYA dgn CEMERLANG seperti MTS yang lain...INSYAALLAH... & tak lupa juga TAHNIAH kepada KETUA-KETUA EXCO yng telah dilantik... diharapkan kita akan dapat BEKERJASAMA dalam MTS ini dgn jayanya... okey la tak mau nak berceloteh lebih panjang lagi INSYAALLAH nanti saya menaip lagi jika da masa okey... SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA DI BULAN YANG MULIA INI...^^, BANYAK BERSABAR OKEY... DAAA WASSALAM...^^,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...