nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Monday, 19 March 2012

heppy besday my dear...^^,



yg serba putih tu yea besday gurl kita...^^,


salam...^^, hola2... hari nie bersamaan 20 march 2012 besday my dear teacher (PN JUMAAH) a.k.a my best frend lorh...huhu xlupa jgak etec hehehe miss u all a lots lorh...^^, saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT ULANGTAHUN YG KE-???? teeetttt yg 2 kene rahsia la kan...hehehe semoga pe yg cikgu hajati akan trmakbul & gembira dismping dgn org yg trsayang...hehehe

xlupa jgak nak wish heppy belated besday 2 uncle azman...hehehe saya ingat besday uncle ckgu cuma hari tu nak wish xde krdt la plak...huhu so mik kesempatan nie jela nak wish sekali utk ckgu & suami tercinto hehehe ^^,

pe2 pun saya harap nanti kita dapat berjumpa lagi dgn etec kita lepak2 sambil story3 deh...hehehe (tu pon klu uncle bg la...hehehe^^,) rindunya saat dulu... kenangan itu akan tetap berada dalam ingatan sampai bila2...INSYAALLAH...

ANYWAY HEPPY BESDAY PN. JUMAAH...^^,

bagi pic nie jela nak post jauh sgt la plak...hehehehe


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...