nuffnang

yang baik semuanya datang daripada ALLAH

tak semua pe yang kita mahukan kita akan dapat jadi berusahalah untuk mendapatkan pe yang kita inginkan dan kemudian barulah berserah kepadaNYA...^^
hari-hari ingat ALLAH,
INSYAALLAH...
Segala pe yang dilakukan akan diberkati...^^,

Thursday, 8 December 2011

semalam dan hari ini...^^,

SALAM... hr nie kan fz xchat sgt...:( bangun pun lambat gak,..hehehe biasa la nla xchat nie msti xsdap bdn huhu (walhal alasan je 2 hahaha) bila dah bgun je TIBA-TIBA.......Jeng,Jeng,jeng... rasa nak update blog la plak... rindu sih...hehehe... tapi kan sebelum fz update blog nie... fz dapat 1 panggilan.... mula-mula xnak angkat maklumlah suara fz agak ROCK ckt dah smggu dah...huhu TAPI... ntah kenapa fz rasa nak angkat gak... bila dah anggkat rupa-rupanya org MAXIS CENTRE yg tel..... masa 2 mula la fikir yg bkn2 kan??? ( dlm hati eh da bnda ke yg aq uat smpai MXS kol nie??? klu ada MASAK aq...hahaha ) smpai mcm 2 sekali fz fikir... tapi bila org 2 dah bg tahu rupa-rupanya... dia nak bg mcm promotion & dlm masa yg sama mcm present gak sempena........................hahahahaha yg 2 SECRET xleh bg tau...hehehe ( hanya org tertentu je tau...MAYBE INGAT MAYBE X GAK KOT.,..HAHAHA biar jela...) sambung lik cite...huhu nak dekat 10 minit gak la dgr ceramah FREE 2...hahaha dorg nak bg broadband free so angkut jela...hehehe.... tapi da syarat2 lin la ingat senang2 je dorg nak bg FREE mcm 2 mmg x la...hahaha

smlm fz mcm xda mood je rupa-rupanya... sesuatu nak berlaku... nenek sedara fz MENINGGAL DUNIA... fz xla rapat sgt ngan arwah tapi... fz selalu jgak kacau2 arwah masa dia da lg... fz teringin sgt nak tgk 4 da last time... tp... ayah fz OUTSTATION... so xleh nak lik kg... xpela.. fz just doakan SEMOGA BELIAU DITMPATKAN DLM GOLONGAN ORG2 YG BERIMAN...AMIN,AMIN,AMIN...(T__T)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...